Vi bygger hjemmesider i Open Source systemet Joomla.
Joomla er et stort CMS system, som bruges af de virkelig store firmaer og institutioner på verdensplan. Det betyder dog ikke at systemet ikke kan anvendes til en forholdsvis lille hjemmeside.

Slider
Image is not available

CMS side i Joomla systemet med 4-6 sider og konaktformular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet,
aftales prisen på dette

3000,-kr. el. 120,- pr. md,
Image is not available

CMS side i Joomla systemet med op til 8 sider og konaktformular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet,
aftales prisen på dette.

4500,- kr. el. 120,- kr. pr. md.
Image is not available

CMS side i Joomla systemet med ubegrænset antal sider og konaktformular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet, aftales prisen på dette.

6000,- kr. el. 120,- kr. pr. md.
Slider
Image is not available

Hos BOMAS webløsninger kan du vælge at betale et eengangsbeløb for din hjemmeside eller system, eller du kan vælge en månedlig betaling.

Vi har samarbejde med Fa. ecase.dk omkring hosting, som er et af de bedste i Danmark til en konkurrencedygtig pris. Derudover koster det et årligt beløb på 45,- kr. til dk-hostmaster, som er det firma som administrer .dk domæner i Danmark.
Alle priser på siden er incl. moms.

Slider
Slider

Open cart er også en af de helt store Open source shop systemer.

Systemet bliver brugt at de helt store spillere indenfor handel på nettet, såsom Coca Cola, Canon, Harley Davidson, Burger King og mange andre.

Har du brug for et system som virkelig kan noget, så er det måske Open Cart du skal vælge.

Kontakt os om dine tanker omkring webshop og lad os afholde et møde.

nets 200Ønsker du at kunne modtage betaling med dankort m.m., kræver det at du indgår en betalingsaftale med "Nets",
Læs mere om betalinsaftale på Net´s hjemmeside.

 

 

paypal ITSS 200

Et rigig godt alternativ til betalingsaftale med "nets" er PayPal. Med en integreret betalingsløsning med PayPal, som er gratis at oprette, kan dine kunder betale med alle de store internationale kreditkort.
De fleste danskere som har dankort, har også Visa tilknyttet kortet. Med Paypal kan de derfor bruge deres dankort på helt normal vis. Læs mere om PayPal...

Opdatering
Ved bestilling af vores ydelser, kan der indgå´s en opdaterins aftale, sådan at din CMS side altid kører med det sidste nye system.