joomlaJoomla er et stort CMS system, som bruges af de virkelig store firmaer og institutioner på verdensplan.
Det betyder dog ikke at systemet ikke kan anvendes til en forholdsvis lille hjemmeside. 

I forhold til de systemer som findes på nettet med "Drag and drop" løsninger får du med Joomla 100 vis af ekstra muligheder til layout og til funktioner.
Vi er eksperter i Joomla CMS systemet og alle extensions som findes til det. Vi har arbejdet med systemet igennem 15 år og kender enhver afkrog af Joomla
Vi kan tilpasse design til ethvert ønske om farver opsætning osv. Med Joomla får du et hjemmesidesystem som holder og som kan udvides i det uendelige.


Joomla er et prisbelønnet CMS (Content Management System), som giver mulighed for at opbygge websites og andre online-applikationer. Mange aspekter, herunder dets brugervenlighed og udvidelsesmuligheder, har gjort Joomla til det mest populære website software.

Hvad er et Content Management System (CMS)?

Et Content Management System er noget software, der holder styr på indholdet på dit websted, ligesom din lokale folkebibliotek holder styr på bøger og gemmer dem. Indholdet kan være enkel tekst, fotos, musik, video, dokumenter, eller alt andet, du kan tænke på. En stor fordel ved at bruge et CMS er, at det kræver næsten ingen tekniske færdigheder eller viden at administrere det.

Hvad er Open Source?

Når man konstruerer software, der er bygget videre på anden Open Source kode, ofte kendt under licensen GNU General Public License, giver det udvikleren ret til at distribuere og rette i programkoden, samt lade koden indgå i anden programkode. Der må ikke ligge restriktioner på den kode, man udvikler som Open Source. Meningen med en Open Source licens er, at alle skal kunne udvikle videre på en god programkode, men man er som udvikler også underlagt denne licens, hvis slutkoden (programmet) udsendes som software.
Hele Joomla CMS systemet er Open Source, men udvidelser, lavet af forskellige programmører, kan sagtens være ikke-Open Source.

Nu kan du købe en Joomla webside direkte online her.

Priseksempler

Der kan være mange forskellige ønsker til størrelse og indhold på en hjemmeside.Ved andre end de viste eksempler aftales prisen særskilt.
Lille Joomla side-Engangs betaling Small
CMS side i Joomla systemet med 4-6 sider og konaktformular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet, aftales prisen på dette. En gangs betaling 3000,-kr.

Der kan indgås opdateringsaftale. Se tilbud på klippekort.

Mere info og bestil
Medium Joomla side-Engangs betaling Medium
CMS side i Joomla systemet med op til 8 sider og konaktformular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet, aftales prisen på dette. En gangs betaling 4500,-kr.

Der kan indgås opdateringsaftale. Se tilbud på klippekort.

Mere info og bestil
Større Joomla side-En gangs betaling Big
CMS side i Joomla systemet med ubegrænset antal sider og konaktformular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet, aftales prisen på dette. En gangs betaling 6000,-kr.

Der kan indgås opdateringsaftale. Se tilbud på klippekort.

Mere info og bestil
Lille Joomla side-Måneds betaling Small
CMS side i Joomla systemet med 4-6 sider og konakt formular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet, aftales prisen på dette. Pris pr. md. 120,-kr. Oprettelse af siden 1000,- kr.

Der kan indgås opdateringsaftale. Se tilbud på klippekort.


Mere info og bestil
Medium Joomla side-Måneds betaling Medium
CMS side i Joomla systemet med op til 8 sider og konakt formular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet, aftales prisen på dette. Pris pr. md. 120,-kr. Oprettelse af siden 1200,- kr.

Der kan indgås opdateringsaftale. Se tilbud på klippekort.


Mere info og bestil
Større Joomla side-Måneds betaling Big
CMS side i Joomla systemet med ubegrænset antal sider og konakt formular. Har du brug for yderligere. f.eks. galleri, kalender eller andet, aftales prisen på dette. Pris pr. md. 120,-kr. Oprettelse af siden 1500,- kr.

Der kan indgås opdateringsaftale. Se tilbud på klippekort.

Mere info og bestil